Ga "full speed" in het weekend

Daag vrienden, familie of andere snelheidsduivels uit en kart individueel één of meerdere sessies van telkens een kwartier op het beroemde pro circuit! Ook het fun circuit is dan open, hierop kunnen kinderen en volwassenen terecht. Geniet van een gezellige babbel, een maaltijd of drankje in de bistro.

Voor wie?

Daag vrienden, het gezin, familieleden of andere snelheidsduivels uit. Neem ook zeker de kids mee, zij kunnen terecht op het fun circuit.

Duur

Aanmelden tussen 10u00 en 12u00 in de shop, rijden tussen 11u00 en 13u00. Er worden kartsessies van telkens een kwartier gereden.
Indien je meerdere sessies wil rijden, kan dit met of zonder pauze tussendoor. Na aanmelding en betaling wordt medegedeeld in welke heat(s) je meerijdt. Daarna krijg je een veiligheidsbriefing en tijd om je om te kleden. Na de kartsessie vind je je rondetijden terug in de brasserie.

Praktisch

  • In de GKS shop haal en betaal je de tickets. Reken minstens 30 minuten voor het aanmelden, betalen en de veiligheidsbriefing voor je kartsessie.
  • Je kan één of meerdere sessies rijden (met of zonder pauze tussen de sessies)
  • Huur van de uitrusting is inclusief. Slippers en hakjes zijn verboden. Als het regent kan je gebruik maken van een regenpak.
  • Voor een hapje of drankje kan je terecht in brasserie A La Kart. Hier is ook steeds een podium ter beschikking voor een eventuele prijsuitreiking.
  • Het is mogelijk dat er andere bezoekers in dezelfde sessie rijden. Kijk bij “arrangementen” om het circuit in exclusiviteit te reserveren.

Tarieven

Pro circuit (v.a. 18 jaar)

28 Euro per sessie van 15 minuten op het pro circuit, 14 Euro voor je tweede kartsessie (15 minuten) op het pro circuit. Geldt enkel per individu.
Normaal: 2 sessies 56 Euro pp, nu: 42 Euro pp!

*Het kortingsticket is enkel geldig bij aankoop van een eerst pro ticket aan het normale tarief, actie is persoonsgebonden en niet cumuleerbaar met andere acties. De
kortingssessie dient gereden te worden tijdens de super sunday op 16/6/19.

Fun circuit (v.a. 1m25)

18 Euro per sessie van 15 minuten op het fun circuit (voor kids & volwassenen).

Reserveren

Op voorhand reserveren is niet nodig. We werken volgens het "first come, first serve" principe. Reken minstens 30 minuten voor het aanmelden, betalen en de veiligheidsbriefing voor je kartsessie.

Vanaf een groep van 10 personen kan je best wel op voorhand reserveren via onderstaand reservatieformulier.

 

Super Early Sunday 16 juni 2019 ook beschikbaar voor
Mogelijk ook interessant
Reservatieformulier

Speciaal tarief
Reserveren

Groepen vanaf 10p kunnen best wel reserveren via het reservatieformulier onderaan.

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Fun circuit

550m lang x 7,5m breed

Fun
Rij tijd 15 min.
Aantal

Vanaf 1 persoon

Karts
Pro kart
Kids kart
Fun kart

Wat anderen ervan vonden...

Volwassenen Races & events

Neem deel aan vastgelegde races & events!

Ontdek onze races en events en beleef de tijd van je leven!