Ticketsales voor het Wereldkampioenschap open!

VR 15/06/18
Ticketsales voor het Wereldkampioenschap open!

Kom kijken naar de top van de kartwereld !

Voor de 2e keer ooit vindt er een Wereldkampioenschap Karting plaats in België. Waar anders dan op ons beroemde outdoor pro circuit. Karting lijkt net mini-F1, zeker tijdens dit speciale raceweekend, waar zo'n 160 piloten van over de hele wereld strijden voor de titel! Zeker de moeite waard dus om te komen kijken naar de race van het jaar! Verder zal er animatie zijn én kan men zelf karten op het fun circuit, op slechts enkele meters van de wereldtoppers... Meer lezen

Toegangstickets

Op 8 en 9 september komen kijken naar het Wereldkampioenschap? Koop je toegangstickets nu al en geniet van een early bird tarief!

Voorverkoop

Koop op voorhand je tickets voor het wereldkampioenschap karting.

Online Tickets Kopen

10 Euro voor een dagticket (zaterdag OF zondag), 15 Euro voor een weekendticket (zaterdag & zondag)

Aan kassa

Je kan ook een toegangsticket kopen aan de kassa.

15 Euro voor een dagticket (zaterdag OF zondag), 20 Euro voor een weekendticket (zaterdag & zondag)

VIP

Karting Genk biedt exclusieve VIP plaatsen aan, op slechts enkele meters van start-finish kunt u alles meevolgen. Word warm onthaald met een glaasje bubbels door onze knappe hostessen, breid uw netwerk uit en geniet van een deluxe maaltijd en dranken à volonté. Verder zal er heel wat te beleven zijn in de VIP area, laat u vooral verrassen. Een tipje van de sluier: ontdek de mogelijkheden van Virtual Reality in de kartsport, race met één van de simulatoren, en nog zoveel meer!

Koop hier VIP tickets of ga voor een VIP tafel van 8 personen (7 + 1p)

* Als u een VIP ticket of tafel boekt, is toegang naar het circuit uiteraard al inbegrepen.

In onze partnerpakketten zijn VIP-kaarten inbegrepen, neem contact op om samen een partnership volgens uw wensen en budget uit te werken.