Sportclub van het jaar!

ZA 19/01/19
Sportclub van het jaar!

Genker Kart Vereniging is beste Genkse sportclub

Karting Genk (Genker Kart Vereniging) werd uitgenodigd op de kampioenenhulde 2018 door de stad Genk en de Stedelijke Sportraad. Genker Kart Vereniging was nl. genomineerd voor de titel "Sportclub van het jaar 2018". Verder was Xander Przybylak genomineerd voor de titel "beloftevolle jongere 2018" van de stad Genk.  

Grotendeels dankzij uitzonderlijk geslaagd WK

Koen Lemmens (CEO Karting Genk: home of champions) en Dave Ritzen (circuit manager) trokken gisteren, samen met DD2 kampioen Xander Przybylak naar het Casino in Waterschei. De aftermovie van het WK werd vertoond en de prijs voor "beste sportclub van 2018" ging zonder aarzelen naar onze Genker Kart Vereniging! Xander werd Belgisch, Benelux én Nederlands kampioen DD2 en nam hiervoor een mooie trofee mee naar huis.

Hecht team van medewerkers

Net als bij andere sportverenigingen kunnen we rekenen een goede samenwerking van medewerkers en vrijwilligers, die telkens in weer en wind paraat staan.  Daar mogen we de dag van vandaag (in een digitaal en vaak asociaal tijdperk) enorm trots op zijn.

Op naar "beste sportclub 2019"?

Het seizoen begint al vroeg, alle nieuwe race-, opleidings- en event datums van 2019 zijn vastgelegd en we hebben heel veel zin in wat nog komen gaat... Jij ook?
Check alvast onze website voor alle informatie over: