't Vitamientje Nederland is proud partner van de clubhouse!

DO 24/10/19
't Vitamientje Nederland is proud partner van de clubhouse!

't Vitamientje nederland

Zorgt voor Vitamientjes bij Karting Genk...

Het Vitamientje een dynamisch en innovatief bedrijf, waar nog steeds versheid, service, bestelgemak en kwaliteit voorop staan. Maar er is meer. Want naast het ruime aanbod aan groenten en fruit, vindt u er ook goede klantgerichtheid. Wij staan altijd voor u klaar! Wij hebben een jonge en frisse uitstraling, maar met een hoge flexibiliteit en dat betekent eenduidigheid. Een lokale en dynamische leverancier die uw taal spraakt, of het nu gaat om seizoensproducten of om de vergeten AGF producten. Voor ons de uitdaging om de gewenste producten voor u te vinden.

't Vitamientje zijn gamma is: verse groenten en fruit leveren, van de hoogste kwaliteit, met een perfecte service, terecht tegen een goede prijs.

We leveren maatwerk in gewassen,geschilde en gesneden groenten en fruit. We snijden in de gewenste groottes en verpakken in de gewenste volumes.

Onze drive is ook u telkens te inspireren en indien gewenst te adviseren. Of het nu gaat over uw menuplanning, keukenpercentage, welke producten het huidige en komende seizoen verwacht en in welke kwaliteit.

6 dagen per week doen wij verse aankopen en selecteren wij voor u het beste! Vandaag besteld is morgen in huis hebben.

Ook een bestelling plaatsen bij 't Vitamientje? Klik hier voor de website.