Vrijdag 13 juli - Beide circuits open voor huurkarts!

WO 11/07/18
Vrijdag 13 juli - Beide circuits open voor huurkarts!
 

ZET "FULL SPEED" HET VERLOF IN...

Daag vrienden, familie, collega’s, klanten of andere snelheidsduivels uit en kart op 13 juli één of meerdere sessies van telkens een kwartier op het beroemde pro circuit OF op het fun circuit! Geniet van een gezellige babbel, een barbecue en een drankje in de bistro.

 

Duur

Aanmelden kan doorheen de hele dag (tussen 10u00-18u00). Er worden kartsessies van telkens een kwartier gereden. Indien je meerdere sessies wil rijden, kan dit met of zonder pauze tussendoor. Na aanmelding en betaling wordt medegedeeld in welke heat(s) je meerijdt. Daarna krijg je een veiligheidsbriefing en tijd om je om te kleden. Na de kartsessie vind je je rondetijden terug in de brasserie.

Praktisch

  • In de GKS shop haal en betaal je de tickets. Reken minstens 30 minuten voor het aanmelden, betalen en de veiligheidsbriefing voor je kartsessie.
  • Je kan één of meerdere sessies rijden (met of zonder pauze tussen de sessies).
  • Voor een hapje of drankje kan je terecht in brasserie A La Kart. Hier is ook steeds een podium ter beschikking voor een eventuele prijsuitreiking.
  • Het is mogelijk dat er andere bezoekers in dezelfde sessie rijden. Kijk bij “arrangementen” om het circuit in exclusiviteit te reserveren.
  • Huur van de uitrusting is inclusief. Slippers en hakjes zijn verboden. Als het regent kan je gebruik maken van een regenpak.

Tarieven

Voor volwassenen (pro circuit)
  • Kartsessie (15min.): 28 Euro pp
Voor kinderen & volwassenen (fun circuit)
  • Kartsessie (15min.): 18 Euro pp

Reserveren

Reserveren is in principe niet nodig (tenzij voor groepen vanaf 10p). Check wel de online kalender voor de beschikbaarheid.
Het fun circuit kan vanaf een lengte van 1m25. Voor het pro circuit is de min. leeftijd 18 jaar.