Win een weekendje weg!

ZA 25/05/19 Huurkarten
Win een weekendje weg!

weekendje weg te winnen

Maak kans op een weekendje in B&B Woods & Wine én 2 prokart sessies!

Woods & Wine  is een stijlvolle B&B in een volledig gerenoveerde historische hoeve te As, gelegen op een steenworp van Karting Genk. Je kan er rustig vertoeven in de verzorgde en volledig uitgeruste kamers. Geniet van een uitgebreid ontbijt in een gezellige lounge bar, in een rustige en landelijke omgeving. Meer info over de B&B

De te winnen cadeaucheque heeft een waarde van 2 nachten verblijf voor 2 volwassenen in B&B Woods & Wine.
Daarnaast ontvang je een waardebon voor 2 kartsessies op het pro circuit (enkel 18+) t.w.v. 56 Euro!

Ik wil winnen, hoe speel ik mee?

Wat je moet doen om de cadeaucheque ter waarde te winnen?

 1. Kom naar de Super Saturday van 1 juni, de Super Sunday op 16 juni of de Super Saturday op 6 juli.
 2. Trek een toffe foto tijdens de super saturday of super sunday en post hem (publiek!) op onze facebookpagina of tag Karting Genk: Home of Champions in je Instagram post.
 3. Zet er de hashtags #homeofchampions en #superdays bij om kans te maken op de prijs.

Algemene voorwaarden actie

Facebook- mailchimp en Instagram actie “Win een weekendje weg”.

 • Actie loopt van zaterdag 1 juni 2019 tot en met zaterdag 6 juli 2019.
 • Uit alle reacties wordt één winnaar geloot op 8 juli 2019. De winnaar wordt op Facebook en Instagram gecommuniceerd en indien mogelijk per persoonlijk bericht gecontacteerd (via de respectievelijke social media kanalen). Nadien ontvangt de winnaar de cadeaucheque voor 2 nachten verblijf voor 2 volwassenen in B&B Woods & Wine. Daarnaast ontvangt de winnaar een waardebon voor 2 kartsessies op het pro circuit!
 • Deelname aan deze actie is mogelijk via de Facebookpagina en Instagram van Karting Genk.
 • Karting Genk behoudt zich het recht voor om de actieperiode te verlengen, te verkorten of met onmiddellijke ingang te beëindigen.
 • Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Karting Genk om hun namen en/of foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden in het kader van deze actie.
 • Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
  De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. De prijs kan niet worden geruild of uitbetaald in contanten. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 • Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde.
 • Karting Genk is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
 • Karting Genk, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
 • Karting Genk is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor gebreken in de door haar te verstrekken prijzen. Karting Genk verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen.
 • Deze actie/promotie is op geen enkele manier verbonden aan Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die wordt verstrekt door mee te doen aan de actie wordt dan ook niet verstrekt aan Facebook maar aan Karting Genk.
 • Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden. Verder verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Facebook die onverkort van toepassing blijven naast deze actievoorwaarden.
 • Aldus opgemaakt te Genk op 31/5/2019.
 • Facebook, Instagram en Facebook zijn in geen geval verantwoordelijk voor deze actie.
 • Bij verdere vragen over deze actie: gelieve ons te contacteren via marketing@kartinggenk.be