5 redenen om je bedrijfsevent hier te organiseren

MA 25/03/19 Bedrijven
5 redenen om je bedrijfsevent hier te organiseren

Waarom Karting Genk de ideale eventlocatie is?

Bedrijfsevent, personeelsfeest, teambuilding of meeting in het verschiet? Zowel kleine- als grote groepen zijn hier welkom. Ontdek hier 5 redenen waarom Karting Genk de ideale eventlocatie is.

1. Hier voelen je klanten of medewerkers zich echt even kampioen

Dankzij de grootte van het pro circuit (1360m) waan je je sowieso al even kampioen... Maar als je dan zo'n 100 meter hebt afgelegd, geeft de snelheid (90km/u) waarmee je rijdt dat gevoel nog een extra boost. Daarnaast reden heel wat huidige F1 rijders op dit asfalt en rijden jouw klanten of medewerkers dus eigenlijk letterlijk in hun 'bandensporen'.

 

  

2. Business + Fun = altijd een succes

De combinatie van business en pleasure blijkt keer op keer een enorm succes. Geen stijve bedoening, wel een toffe en ontspannen sfeer tijdens je event. Door de adrenalinerush alleen al beleef je samen onvergetelijke momenten... Dit komt de teamspirit alleen maar ten goede.

3. Wordt ontzorgd en geniet zelf ook van het event

Als organisator loop je vaak van her naar der en wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben. Bij Karting Genk kan je ook steeds rekenen op de professionele aanpak van onze event coördinator.

Uw event van A tot Z

Uw event wordt gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo via diverse kanalen: op de signalisatieborden, het TV scherm in de brasserie, de grote ledschermen, de briefing,... Uw gasten worden persoonlijk ontvangen door onze event coördinator en krijgen al de nodige info mee. De veiligheidsbriefing wordt gegeven, het race-event wordt van A tot Z georganiseerd en begeleid, evt. extra's worden voorzien (bv. gridgirls of een simulator, gepersonaliseerde bekers,...) en als finishing touch voorzien we een spetterende prijsuitreiking met bubbels & bekers.

Catering

We werken met kwalitatieve catering in huis. Een superpopulaire formule is de combinatie karting en barbecue, maar er zijn ook nog heel wat andere opties.

Cateringmogelijkheden

Laat je dus ontzorgen en geniet zelf met volle teugen van het event.

  

4. Zowel bij goed, als bij slecht weer

Slecht weer? No problem, ook met regenweer kan de activiteit doorgaan. We voorzien regenpakken en soms wordt het zelfs nog leuker... Slippen maar!!!

5. Ook alternatieve activiteiten mogelijk

Heeft u veel gasten die het graag wat rustiger aan doen? Dan kunnen we ook alternatieve activiteiten voorstellen. Terwijl de rest van de groep zich helemaal uitleeft op het circuit, kan er in onze meeting room of elders op ons terrein een workshop of andere activiteit plaatsvinden... Enkele voorbeelden: cocktailworkshop, casinospelen, een simulator met VR, schermen, een wandeling, een rondleiding achter de Karting Genk schermen,... Voor ieder wat wils dus.

 

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Heel wat bedrijven organiseerden hun bedrijfsevent of teambuilding bij Karting Genk. Op onze website vind je heel wat referenties van kleine- en grote bedrijven.

Meer info over de mogelijkheden

Vraag nu een vrijblijvende offerte